facebook Pixel
×Your Cart
Item Line Price
×
  • {property.name}: {property.value}
- +
You don't have any items in your cart.
Checkout
Continue Shopping »
× Send By Email
Email
Name
Contact Number
Send
By filling out this form you agree to being contacted by EnviroBuild regarding your project and in accordance with our Privacy Policy.

The Gramophone Works

The Gramophone Works

Architect: Studio RHE

Contractor: Graham Construction

Sub-Contractor: BWC ltd

Project Breakdown

This project sees the refurbishment and remodelling of a collection of warehouse buildings to create a new hub for Kensal Green. The overall philosophy of the development is to initiate commercial rejuvenation. The project takes a long term view on material quality and build construction that will eventually see it fit into a much larger development.

Balcony Decking Design
Hyperion Composite Decking Installed on Balcony

The Solution

The Gramophone Works, which won the New London Awards 2021 Environmental Prize, is a forward-thinking commercial office building that supports green construction technology. Benefitting from a great quantity of outdoor amenity thanks to spacious terraces covered with Hyperion composite decking.

Project Details

Size: 600m²

Colour: Silver Birch

Product: Hyperion Pioneer

Substructure: MESA Aluminium Joists

Location: London

Pioneer Silver Birch Composite Decking

Commercial Spaces