facebook Pixel
Your Cart
Item Line Price

  • {property.name}: {property.value}
You don't have any items in your cart.
Go to Checkout
Continue Shopping >
× Send By Email
Email
Name
Contact Number
Send
By filling out this form you agree to being contacted by EnviroBuild regarding your project and in accordance with our Privacy Policy.

One London Wall

One London Wall

Client: Collins Construction Limited

Architect: BDS Architecture and Interior Design

Sub-Contractor: BOA Contractors

The Project

Our client required a bespoke fit-out with significance placed on meeting environmental standards and adhering to building regulations. Efficient installation was another important consideration. As this project was a refurb, all the doors and balustrades were already fitted, with as little as 45mm build up height in some areas. This project required a versatile substructure solution and careful planning.

Pioneer Composite Decking Installation
Pioneer Stone Composite Decking Terrace

The Solution

Overlooking St. Paul’s Cathedral and benefiting from panoramic views of the London skyline, the curved aspect of the 10th floor terrace area presented an interesting challenge. The angled cuts create more deck board wastage than usual, but with support from EnviroBuild this was allowed for and calculated before the works started, helping to manage costs and ensuring no delays.

Project Details

Size: 168m²

Colour: Stone

Product: Hyperion Pioneer Composite Decking

Substructure:MESA Pedestals on Aluminium Joists

Location: London

Pioneer Composite Decking on Aluminium Joists

Commercial Spaces